maanantai 26. kesäkuuta 2017

Ahdingon, hengellisten hyökkäysten ja ilon päivä.


Aamu alkoi hieman myöhemmin aamurukouksella. Niin, me siis heräämme aamulla 6-8:n aikaan rukoilemaan päivän puolesta ja kiitämme menneestä yöstä. Tässä vierähtää helposti tunti. Mieti seurakuntaa, jossa pidettäisiin joka päivä tunnin rukouskokous. Yleensä sellainen on puolitoistatuntisena kerran viikossa....

Itselläni oli projektina avata vasen vilkkuvipu, koska vilkku ei toiminut eilen kunnolla. Painalluksesta ei vilkku alkanut vilkuttamaan. Hieman hankalaa oli kääntyä vasemmalle. Operaatio olikin hieman monimutkaisempi kuin oletin. Vika ei alkanut löytymään enkä saanut yksikköä kokonaan auki. Ei löytynyt niin pientä torx-avainta.

Lähdimme Pentin kanssa Pietarsaareen huoltoautolla etsimään joko korjaamoa tai liikettä, mistä löytyisi sellainen työkalu, että saisi ongelmakohdan näkyviin. Kahdesta liikkeestä saimme hirveän hyvää palvelua vaikka apua ei ikävä kyllä niistäkään löytynyt. Päädyimme ostosparatiisiin (Penan mielestä), joka oli vähän niinkuin Tuuri tai Virtain Löytötex. Sieltä löytyi sopiva työkalu.

Täytyy myöntää, että alkoi jo harmittaa. Varsinkin kun soitto Seinäjoen Jokiniemeen kertoi, että mahdollisesti koko yksikkö pitäisi vaihtaa ja se maksaisi yli 200 euroa.
Rukoilin matkalla että saisin katkaisimen kuntoon. Kuumailmapuhallinta meillä ei ollut, mutta föönillä asia hoitui. Semmoinen löytyi ryhmämme naisilta. Kuivasin katkaisijaa föönillä ja asensin sen paikalleen. Se toimi ja toimi reissun Pietarsaaren torille.

Torilla pidimme tunnin tilaisuuden musiikkeineen ja puheineen. Jopa ruotsiksi. Ja talade också svenska med gammal man. Torilla seuraamme liityi kaksi kristittyä motoristia. Jo mennessä oli sellainen vähän myrskyinen olo. Pilvet myös oikeasti kerääntyivät taivaanrantaan, mutta pysyivät siellä. Torilla paistoi aurinko. Kun lähdimme kohti Lähetyskotia, hekin liittyivät joukkoomme. Perillä joimme kahvit ja keskustelimme. Äkkiä huomasimme olevamme kovan kritiikin ja hyökkäyksen kohteena.

Saimme molemmilta täysilaidallisen opetusta siitä, kuin kaikilla paikkakunnilla tulisi olla vain yksi seurakunta, yhteiskristillinen toiminta on eksytystä ja heillä oli totuuden sanoma meille. Ryhmäläisistä osa (kuulumme siis eri kirkkokuntiin) ahdistui selvästi. Osa suuttui. Kun paasausta oli kulunut jonkin aikaa, niin ryhmänjohtajana jouduin toivottamaan kaksikolle hyvää matkaa ja siunattuja kilometrejä, koska me emme väittele tällaisista asioista.

Saimme edelleen kuulla kuinka harhassa olimme ja kuinka he olivat tulleet tuomaan puhdistusta, mutta emme ottaneet sitä vastaan. Lopulta he lähtivät ja me kokoonnuimme rukoilemaan asian puolesta ja kävimme asiaa läpi ja myös koko päivää. Myrsky tyyntyi. Saunoimme ja grillasimme makkaraa. Raskas mutta antoisa päivä on takana ja huomenna jatkamme Kalajoen kautta Raaheen. Siunausta tulevaan päivääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti