lauantai 24. kesäkuuta 2017

Ensimmäinen päivä takana

Aamu aukeni kahdeksalta ja koiran ulkoilutuksen jälkeen aamupalaa nautittuani jatkui pakkaaminen. Vaimon kanssa pidimme pienen rukoushetken aamiaisen jälkeen ja voi kuinka Pyhä Henki virkisti!

Jälleen kerran tuli todettua rukouksen merkitys. Ihan uuden virran ja elävää vettä sain suoniini. Klo 11.30 lopulta starttasin pyöräni ja suunnistin kohti Keuruuta ja Isoa Kirjaa. Olin ryhmälle laittanut ohjeena, että lähtöpaikalle tulee tulla tankattuna, sekä kuski että pyörä. Noh, itse en tankannut muuta kuin pyörän ja banaania.

Klo 13 meidät siunattiin matkaan. Yleisöä oli loistavan paljon saattelemassa. Oli koskettavaa polvistua ottamaan vastaan siunaus ja Herran siunauksen kera lähteä liikkeelle. Keuruun ABC:lla kokoonnuimme ryhmittäin ja siinä ehdin vähän syömään. Kävimme käytännön asiat läpi ja suuntasimme kukin ryhmä omiin suuntiimme. Seinäjoelta otimme muusikon matkaan ja Keuruulta tarjosimme kyydin eräällä miehelle Ylistaroon huoltoauton kyydissä. Sateen yltyessä lähestyimme Vähääkyröä ja ruoka odotti perillä. Kävimme illan aikana tapaamassa paikallisia nuoria ja saimme laulaa hengellisiä lauluja ja pitää heidän omasta pyynnöstään pienen hartauden. Ilta päättyi saunomiseen ja kuten huomaan klo on 0:51. Nyt nukkumaan. Huomenna on uusi päivä ja saarnakin odottaa. Siunattua yötä!

2 kommenttia: