torstai 22. kesäkuuta 2017

Lähtövalmisteluja ja kiertueen taustaa. Tervetuloa mukaan!

Kiertue on taas alkamassa. Tämä on kolmas koko kolmen viikon mittainen kiertueeni. Viime vuonna olin toisena ryhmänjohtajana, mutta tänä vuonna olen ainoana ryhmänjohtajana. Tämä hieman jännittää ja tämän lisäksi jännittää myös se, että ryhmän koko on suurempi kuin viime vuonna. Tänä vuonna peräti seitsemän on ilmoitautunut kiertämään kolme viikkoa.

Mikä on 7xSF? Se on Gospel Riders-moottoripyöräkerhon seitsemänvuotinen projekti. Tarkoituksena on kiertää seitsemänä vuonna Suomea ympäri evankelioiden eri paikkakunnilla yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Olemme siis seurakuntien tukena järjestämässä sadoilla paikkakunnilla hengellisiä tilaisuuksia pääasiassa seurakuntarakennusten ulkopuolella.

Seurakunnat taas auttavat meitä tarjoamalla yösijoja ja ruokaa. Bensat hoituvat sponsorituilla ja vapaaehtoisilla lahjoituksilla. Kiertue on aikamoinen voimanponnistus jokaiselle, joka sen kokonaan mukana ajaa. Parhaimmillaan joillain ryhmillä saattaa olla kolmekin tilaisuutta päivässä siirtymisineen. Toki muistamme pitää myös lepopäiviä. Kevät on mennyt reittejä suunnitellessa ja tilaisuuksia sopiessa. Ryhmäni suuntaa pohjoiseen, kohti Lappia.

Joka vuosi kiertue on kasvanut yhdellä ryhmällä. Tänä vuonna Suomea kiertää kuusi ryhmää. Ensi vuonna on projektin päätösvuosi ja silloin seitsemän ryhmää kiertää maatamme. Joka vuonna on ollut erilaisia teemoja ja tänä vuonna kiertueen nimenä on "Sata lasissa", 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Tervetuloa seuraamaan matkaa. Pyrin kirjoittamaan lauantaista lähtien tekstejä päivien kulusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti