sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Ex-Criminals

Eilen Torniossa ja tänään Kemissä saimme kuulla kertomuksia siitä, miten todella alhaaltakin voidaan pelastua. Ihminen joka oli elänyt reppu selässä pitkin Helsingin katuja todella vaikeassa huumekoukussa, sai uskoontulon myötä vapautua, löysi puolison ja opiskeli itselleen lähihoitajan ammatin kurssinsa parhailla arvosanoilla.

Toinen oli ollut Tornion ja Kemin tunnettu alkoholisti ja kaman käyttäjä. Hän vietti yönsä puistoissa ja luuli elämänsä jo menneen ohi ja loppuvan, kun Jumala puuttui tilanteeseen.

Kun kuunteli näitä tarinoita ja katseli näitä ihmisiä, ei voinut muuta kuin ihmetellä, että mitä Jumala oikein tekee! Aivan uskomattomia muutoksia, mitä ei mikään terapia, psykologia tai muu inhimmillinen ole pystynyt muuttamaan. Ihan käsittämätöntä.

Jukka Tolonen oli mukana porukassa ja hänen tarinansa jo monikin tuntee. Voi että, kun useampi ihminen kääntyisi Jumalan puoleen ja saisi uuden elämän, uuden mahdollisuuden.

Sinä, joka luet tätä blogia, mutta et ole vielä uskossa, voit rukoilla seuraavan rukouksen:

"Rakas Jeesus. Anna mun synnit anteeksi ja tule minun sydämeni Herraksi. Haluan tehdä parannuksen ja kääntyä pois synneistäni. Kiitos, että menit ristille puolestani ja sovitit syntini. Aamen!"

Tästä voi alkaa sinulle uusi elämä, joka ei ole helppoa, mutta perillä odottaa iankaikkinen elämä Jumala yhteydessä ja kirkkaudessa sekä saat jo tässä elämässä elää elämää, millä on tarkoitus ja suunta. Jumalalla on sinulle suunnitelma, olet Hänen kuvansa.

Mikä on sinun valintasi?

Meistä uskovista jokainen on siinä mielessä ex-criminaali, että jokainen meistä on rikkonut Jumalaa vastaan ja on Jumalan kirkkautta vailla. Sen takia Jeesus meni ristille ja sovitti syntimme, koska me emme omassa voimassamme pysty syntejämme sovittamaan ja hyvittämään.

Tätä kirjoittaessani, loppui juuri suomalainen jumalanpalvelus. Nyt alhaalla kuulosti alkaneen burmalainen jumalanpalvelus ja klo 16 on kansainvälinen jumalanpalvelus.

Kolme jumalanpalvelusta sunnuntain aikana, mahtavaa! Kiitos Herralle Kemin helluntaiseurakunnasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti