maanantai 10. heinäkuuta 2017

Hyttysiä, markkinoita ja lepoa

Kittilässä saimme olla markkinoilla tapaamassa ihmisiä. Saimme tavata tuttuja myyjiä ja muitakin ihmisiä. Vastaanotto oli hieman vaisumpaa kuin vuosi sitten. Yhden yön valvoin lähes kokonaan hyttysten takia, mutta sitten ostin karkoittimen.

Tapasimme myös yhden viime vuonna uskoontulleen nuoren ihmisen. Hän jäi rukoustemme piiriin, niin haastavaa vaikutti elämä edelleen olevan. Haikein mielin ajoimme majoitukseen 35km:n päähän ja valmistauduimme seuraavan päivän ajomatkaan kohti Kemijärveä.

Aamu aukeni aikaisin ja hyttyset olivat kuolleet. Ajoimme Kemijärvelle,missä pidimme kaksi tilaisuutta. Toisen torilla ja toisen seurakunnassa. Saimme virvoittua seurakunnan tilaisuudessa ja väsyneet jäsenemme virkistyivät ja henki uudistui. Ikävä kyllä yhden torilla mukaan liittyneen ridersin pyörän takalaakeri sanoi sopimuksen irti... Oli vaan sama pyörä mistä hajosi bensapumppu viime vuonna.

Emme aina tiedä, mikä on kaiken tarkoitus. Tässäkin kohtaa joudumme tyytymään siihen. Motoristi vaimoineen jäi Kemijärvelle selvittämään laakerin saatavuutta ja kuulemma sellainen löytyikin Rovaniemeltä.

Tänään ajoimme Rukalle ja saimme levätä täällä tänään. Olemme käyneet 7km:n lenkillä patikkaretkellä ja syöneet hyvin. Huomenna meillä on yksi tilaisuus torilla klo 11. Muuten on lepoa. Toivon ja rukoilen myös, että saan vilkkuosan Matkahuoltoon. Ajatuksena on käydä myös Oivangissa. Nyt odottelen, että pyykkikone lakkaa pesemästä ja saan pyykit kuivumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti