keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Perille pääsy häämöttää.

Aamu aukeni sateisena klo 5.00. Aamurukouksen myötä alkoi myös sydän aueta Pyhälle Hengelle. Monia ihmisiä tuli matkan varrelta mieleen ja rukoilimme heidän puolestaan.

Tämän matkan aikana olen muutaman kerran saanut toritilaisuuden aikana Raamatun sanan mieleeni ja jakanut sen tilaisuudessa. Moni on tullut sanomaan, että sanoma tuli heille rohkaisuksi. Tämä on tapahtunut aina kun olen hiljaa mielessäni rukoillut, että Jumala antaisi jotain sanottavaa. Muutaman kerran olen myös rukoillut jonkun puolesta ja ihminen on sanonut, että juuri sitä hän oli etukäteen mielessään pyytänyt että joku rukoilisi. Nämä ovat ihmeellisiä asioita!

Ajoimme sateessa Puolankaan ja perillä huomasin tekstiviestin. Lähetys Jokiniemeltä oli saapunut Kuusamon postiin. Tilasin sen Matkahuollon kautta lähetettäväksi...:D Mietin, että mitä teen. Olen tällä hetkellä 200km:n päässä Kuusamosta. Ironista asiassa on myös se, että viesti oli tullut klo 8.34 eli olimme Kuusamon kohdalla silloin, mutta en kuullut viestiä puhelimen ollessa ajotakin taskussa. Nyt vilkku tulee Virroille, mikäli asia hoituu kuten pitäisi.

Pidimme Puolangassa torilla tilaisuuden sateessa, mutta onneksi torilla oli kahviteltta, missä ihmiset pystyivät olemaan sateen suojassa. Olemme syöneet ja levänneet. Klo 18 on seurakunnan tilaisuus. Sen jälkeen suuntaamme kahteen eri yöpaikkaan. Toinen on 8km:n päässä ja toinen 40km:n päässä seurakunnasta.

Huomenna jatkamme kohti Muhosta ja siellä onkin monta tilaisuutta. Sitten on jäljellä enää Kalajoki ja MOJ-meeting. Kolme viikkoa on mennyt nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti