tiistai 27. kesäkuuta 2017

Aurinkoa ja ihmisten kohtaamisia.

Tänään oli kaunis päivä ajella. Aamulla heräsimme seitsemältä ja pidimme aamurukoustuokion. Eilisen tapahtumat hieman vielä puhuttivat. Söimme maittavan aamupalan ja pakkailimme rauhassa pyörät. Sade ropisi Larsmon pihaan, mutta kun olimme pakanneet, sade lakkasi ja saimme ajaa Kokkolaan sateetta. Kokkolassa kävimme Motonetissa, koska yksi pyörä kaipasi lisää öljyä.

Suuntasimme tämän jälkeen Kalajoelle ja söimme lounaan rauhassa ABC:lla ja jatkoimme Kalajoen särkille huomataksemme, että siellä olisi ollut loistava lounaspaikka. No, saimma antaa muutamille ihmisille Hyvä Sanoma-lehden ja kohtasimpa yhden kurapyöräilijänkin, joka oli tuttu foorumilta. Mutta nimen unohdin jo tietenkin.

Kävimme kristillisellä opistolla jekuttamassa, että tulimme jo MOJ:hin (joka on siis vasta vajaan kolmen viikon päästä) mutta ei ihan mennyt läpi. Ajoimme Halpahallin pihaan ja saimme antaa skootteritytölle motoristiraamatun ja toiselle parivaljakolle Hyvä Sanoma-lehden. Ihmiset ottivat innolla lehtiä vastaan ja aika suorastaan loppui kesken! Mahtavaa!

Lopulta suuntasimme Raaheen ja koska olimme hieman etuajassa, niin kävimme katsomassa huomisen toritilaisuuden paikan etukäteen. Saimme rukoilla erään nuoren naisen puolesta, joka oli vaikeassa päihdekierteessä ja halusi vapautua siitä.

Tämän jälkeen pienen seikkailun jälkeen löysimme vapaaseurakunnan ja pidimme iltatilaisuuden itseni vastatessa saarnasta. Hieman huomaa, että matkaa on jo tultu ja kaikki olivat iltapalaverin jälkeen jo kymmeneltä valmiita nukkumaan.

Itsekin taidan tästä kömpiä makuupussiin kiitollisena tästä päivästä. Herra siunatkoon tätä seurakuntaa kaiken sen huolenpidon ja kestityksen johdosta! Siunattua yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti